mandag 22. september 2008

Blogging...

Heisann og god kveld, æg æ som sagt ny på blogging, he ikkje ofra det så mange tanker før æ sku hit for å være ærlig, men d æ utrulig greit å ha ei side å henvise til, til folk som skulle ha interesse av å høre om dette oppholdet her - ettåring i NMS (fikk en mail der d stod "Til NLM’s ettåringer!" hehe. Noen andre ettåringer som har fått den mailen?) avdeling Paris kan man kanskje sei.

Bilder mangler, for æ he ikkje heilt skjønt hen æ ska gå for å få lagt innpå d... Så beklager at denna "boka" ikkje he noen bilder (ennå). Fekk et hot tips (takk Karin) om å endre på noen innstillinger, så nå æ d bare fritt fram for alle å kommentere av hjertens lyst:)

Æ d noen som he noe peiling på blogging som kan gje noen tips angående bilde og andre litt gøye ting, så sette æ stor pris på det.

Merci beaucoup!

Klemmm (skikkelig norsk god type, av typen ta orntlig rundt folk og ha heile kinnet inntil den andres kinn, med kroppskontakt og mmmm)

2 kommentarer:

Maria sa...

Klemma e vist ei heilt egen kulturell greie ja... Fleire so he erfart d...

Nyt tida du he ute i den store verda! Tenk, om et år kan du adde "då æ va i Paris" t Margot H og mine referansa t henholdsvis Mexico og England... ;o) Fortsett me å kaste dej ut i nye utfordringa - vi huske på dej under bønningsen i den akk så kjære, om enn så lille cellegruppa og sørge for at du e trygg på den måten... ;o)

*klem* frå Maria(jepp - dinne e også av skikkeleg norsk, eller som ej føretrekke å kalle d; folkehøgskule-kvalitet! For d e faktisk forskjelle på norsk klemming også! ;o))

Therese sa...

Hei, jeg har lest alt du har skrevet så langt, for det er gøy å se hva du driver med:)

Tips til bilder: Når du skriver innlegg, er det en "verktøylinje" øverst, og der er det tegninger, et av et bilde. Trykker du på den, kommer et nytt vindu opp, der du kan velge å laste opp de bildene du vil. Som på mail og sånt. Også er det bare å velge plassering og størresle av bildet, last opp og voilá:) Hvis du har språkinnstillingene på norsk, er det jo lettere å finne fram til forskjellige funksjoner, som å legge til linker (til andre ettåringer f.eks.) eller andre ting;)

Lykke til videre med blogginga og livet i Paris! Når kan vi komme på besøk? ;) klem fra erfaren blogger..